Conceptul

H Victoriei 139

Te așteptăm acasă, pe Calea Victoriei!

În centrul Bucureștiului, chiar lângă Muzeul Național „George Enescu”, Hagag Development Europe reabilitează una dintre clădirile cu farmec interbelic ale Capitalei: H Victoriei 139. Aceasta reprezintă cea mai prestigioasă clădire rezidențială de lux la ora actuală de pe Calea Victoriei.

H Victoriei 139 va include 33 de apartamente-bijuterie, fiecare pregătit cu deosebită atenție și materiale alese de designeri importanți, special pentru tine. Fie pentru achiziție sau investiție, locuința din centrul Bucureștiului va fi cu siguranța una unică atât din punct de vedere arhitectural cât și al locației, istoriei și finisajelor alese.

Este rândul tău să scrii istorie
scroll pentru a afla mai multe

Istoria

Întâlnește prezentul

În acest spațiu încărcat de istorie, uneia dintre clădirile prestigioase de pe Calea Victoriei i se redă strălucirea. Hagag Development Europe o reabilitează cu măiestrie și atenție, păstrând fațada istorică a acesteia și elemente specifice perioadei în care a fost construită, îmbinând cu finisaje de lux special alese de designeri.

În spatele proiectului exclusivist H Victoriei 139 stă compania Hagag Development Europe. În portofoliul acesteia intră proiecte precum complexul rezidențial H Pipera Lake în nordul Bucureștiului, H Eliade 9 și clădirea de birouri H Victoriei 109 pe Calea Victoriei.

Arhitectura deosebită, holurile de la intrare elegante și impunătoare, precum și finisajele de lux, montate cu o deosebită grijă și atenție se înscriu printre elementele caracteristice viziunii Hagag.

Apartamentele de lux din cadrul proiectului aduc cu sine o bucată de istorie, fiind la ora actuală (în 2019) singurul proiect rezidențial de lux de anvergură istorică de pe Calea Victoriei. Aici vei beneficia de toate lucrurile pe care le oferă zonă, Calea Victoriei fiind unul dintre cele mai importante bulevarde ale Bucureștiului.

Trecând pragul, pasesti în extraordinar

Living Room
Camera de zi

Bucătăria noului tău apartament de la H Victoriei 139 este locul perfect pentru un mic dejun savurat în liniște, experimente culinare inedite sau o cină romantică. Aici este locul în care se spun cele mai frumoase povești și se sărbătoresc cele mai frumoase momente în familie - toate într-un cadru modern și rafinat.

Baie
Bathroom

Te invităm să pășești în living room, locul în care te vei bucura de o atmosferă relaxantă, lăsând deoparte agitația cotidiană. Aici poți organiza petreceri la care să îți inviți prietenii sau să petreci o seară liniștită în acordurile muzicii cu persoană iubită, alături de un pahar de vin.

Bucătărie
Kitchen

Bucură-te de o atmosferă de SPA chiar la tine acasă, într-o baie cu detalii și mobilier elegant, utilată cu finisaje special alese: bazin de toaletă încastrat în perete, dușuri de tip walk-in fără ramă, ultimele modele de lavoar și cadă. Lasă-ți toate grijile la intrare și relaxează-te în confortul apartamentului tău!

Spațiul ideal pentru odihnă și relaxare după o zi aglomerată este dormitorul. Geamurile mari permit ca lumina blândă a soarelui să pătrundă în cameră, invitând la relaxare și deconectare. Dormitorul poate fi sanctuarul tău după o zi lungă.

Dormitor
Bedroom
Terasă
Terrace

Unul dintre cele mai renumite bulevarde ale Capitalei va fi mereu acolo să te întâmpine atunci când ieși pe terasa noului tău apartament din proiectul H Victoriei 139. Vei putea să îți iei micul dejun, afară, savurând o cafea bună sau să faci o mică pauză de relaxare în centrul Bucureștiului, la tine acasă, pe Calea Victoriei.

Vezi Apartamentele

Am gândit o zonă specială în apartamentul tău de la H Victoriei 139, un spațiu dedicat creativității, unde îți poți realiza sarcinile eficient și productiv, în confortul casei tale. Lumina naturală bogată pe timpul zilei si privelistea spectaculoasă vor fi cu siguranță surse de inspirație pentru tine.

Birou
Office

IMPORTANT! Pentru a consulta lista actualizată de prețuri și disponibilități, vă rugăm să contactați un consultant de vânzări. Dezvoltatorul își rezervă dreptul să modifice prețurile fără notificare prealabilă. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la contact

  • Mobilierul este cu titlu de prezentare. Apartamentele se oferă spre vânzare nemobilate.
  • Pot apărea diferențe de +/- 3% între suprafețele aflate în schițele comerciale și măsuratorile cadastrale.
  • Toate materialele și desenele / schițele incluse au exclusiv scop de prezentare, fără a crea obligații sau răspunderi legale sau contractuale în sarcina dezvoltatorului sau a clientului, a căror relație juridică va fi guvernată exclusiv de prevederile actelor juridice încheiate în mod valabil între părți.

Dezvoltatorul își rezervă dreptul de a modifica conținutul și structura prezentării în orice moment, fără nicio informare prealabilă.