Specificatii tehnice

H Victoriei 139 este proiectat de compania de arhitectură și design interior Răzvan Bârsan & Partners.

Îmbinând materialele de cea mai bună calitate cu finisaje și detalii elegante, îți pregătim un proiect rezidențial ca o adevărată operă de artă.

Pereții exteriori

- Zidărie realizată din căramidă. - Cărămida generează avantaje în izolarea fonică și termică a locuinței tale. Istoria acestui material a dovedit-o de-a lungul timpului. - Nu poți să scrii povestea unui loc istoric altfel decât cu materiale moderne care respectă trecutul și pun în valoare prezentul și viitorul.

Pereți despărțitori interiori

- Pereții de compartimentare sunt realizați din gips carton. Configurația peretului este după cum urmează: Gips carton dublu placat, vată minerală. - Un sistem modern și eficient care îmbină armonios mai multe aspecte, cum ar fi: eficiența termică, izolare fonică, pereți perfect drepți.

Tâmplărie

Exterior: profile din lemn natural cu sticla tripan, ce asigură izolare termică și fonică ridicată.

Interior: ușă metalică la intrare, de înaltă securitate, cu finisaj din lemn, toc metalic și sistem de închidere în mai multe puncte.

Pardoseală

- Pardoselile spațiilor de locuit din apartamente sunt realizate din parchet triplustratificat. - Nota de eleganță și naturalețe a grupurilor sanitare este creata prin piatra naturală. - Arhitectura durabilă recunoaște faptul că piatra naturală menține un mediu sănătos, trainic și primitor, întotdeauna în pas cu tendințele actuale.

Bine ai venit acasa!

Grupuri sanitare

- Apartamentele sunt echipate standard cu produse de top: Vas de toaletă suspendat, ultimele modele de lavoar și cadă, dușuri de lux de tip walk-in, fără ramă. - Acest tablou este completat și de atenția la detaliile de montaj, rezultatul fiind unul de excepție.

Încălzire & răcire

- Încălzire în pardoseală controlată termostatic. - Sistemele alese fiind de cea mai bună calitate ce asigură un ambient confortabil indiferent de vremea de afară. - Răcirea este asigurată de echipamente de aer condiționat moderne tip multi-split cu design elegant.

Aparatură audio-video

- Cablu TV și de date în toate camerele principale și pentru televizoarele smart, pentru a asigura un streaming stabil. - Ești conectat cu tot ceea ce ție iți place.

Spații comune și externe

- Corpuri de iluminat cu LED în holul de intrare. - Iluminare sofisticată. - Scări cu senzor de mișcare pentru controlul iluminării. - Două ascensoare. - Spații de depozitare securizate. - Terase private. - Interfon audio-video

Acasa pe Calea Victoriei

IMPORTANT! Pentru a consulta lista actualizată de prețuri și disponibilități, vă rugăm să contactați un consultant de vânzări. Dezvoltatorul își rezervă dreptul să modifice prețurile fără notificare prealabilă. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la contact

  • Mobilierul este cu titlu de prezentare. Apartamentele se oferă spre vânzare nemobilate.
  • Pot apărea diferențe de +/- 3% între suprafețele aflate în schițele comerciale și măsuratorile cadastrale.
  • Toate materialele și desenele / schițele incluse au exclusiv scop de prezentare, fără a crea obligații sau răspunderi legale sau contractuale în sarcina dezvoltatorului sau a clientului, a căror relație juridică va fi guvernată exclusiv de prevederile actelor juridice încheiate în mod valabil între părți.

Dezvoltatorul își rezervă dreptul de a modifica conținutul și structura prezentării în orice moment, fără nicio informare prealabilă.